Το τελευταίο εξάμηνο, η εταιρεία ολοκλήρωσε την μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας, HRM & Time Attendance σε πάνω από 250 πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.

Η δυναμική διείσδυση της Epsilon Net στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το τελευταίο εξάμηνο, η εταιρεία ολοκλήρωσε την μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας, HRM & Time Attendance σε πάνω από 250 πολύ μεγάλες επιχειρήσεις. Τα έργα περιελάμβαναν την προμήθεια της εφαρμογής λογισμικού Pylon HRM καθώς και την πλήρη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά αναφέρονται 10 μεγάλα έργα σε επιχειρήσεις- leaders στον τομέα τους, όπως: ICAP, G4S, ΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ΕΛΒΟ, KALLIMANIS, MIGATO, ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, OK ANYTIME MARKET, FIBRAN, ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, PLAISIR, ΡΟΔΟΣ PALACE, DOMUS.

H Epsilon Net ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες της αγοράς, συνεχίζει να διαμορφώνει και να προωθεί τις αρτιότερες λύσεις για κάθε επιχείρηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, κρατώντας πάντα σε ύψιστο βαθμό το επίπεδο ποιότητας, ανταποδοτικότητας και υποστήριξης.

Απονομή του Certificate NATIONAL CHAMPION 2013/14 των European Business Awards στην κατηγορία “Entrepreneur of the Year

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων,...

H Epsilon Net στο “The Big HR Debate” τη μεγαλύτερη συνάντηση στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού

Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού στη χώρα μας, το “The Big HR Debate”, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο «ΔΑΙΣ» στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις 16 Οκτωβρίου...