Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού στη χώρα μας, το “The Big HR Debate”, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο «ΔΑΙΣ» στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις 16 Οκτωβρίου 2013.

Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού στη χώρα μας, το “The Big HR Debate”, πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο «ΔΑΙΣ» στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις 16 Οκτωβρίου 2013.

Για 4η συνεχή χρονιά το “The Big HR Debate” διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) και στο οποίο η EPSILON NET συμμετείχε τόσο ως επίσημος υποστηρικτής, όσο και ως χορηγός επικοινωνίας μέσω του οικονομικού περιοδικού “EPSILON 7” και του οικονομικού portal “e-forologia.gr”.

Στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που έγινε πλέον θεσμός στο χώρο, προσεγγίστηκε το ΗR από άλλη οπτική γωνία και αναλύθηκαν οι παρακάτω θεματικές ενότητες :

  • Ethics & HR
  • Brandingin HR
  • Survivor’s Syndrome

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι καθηγητές Νάνσυ Παπαλεξανδρή και Δημήτριος Μπουραντάς.

O κ. Αργύρης Τσακνής, Διευθυντής Μεγάλων Έργων της Epsilon Net, έλαβε ενεργά μέρος στο debate “Branding in HR” και έδωσε το στίγμα της αγοράς στο θέμα, μέσα από τη δική του εμπειρία ως εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος τμημάτων HR.

Οι ειδικοί του χώρου, ασπάστηκαν ενθέρμως τις απόψεις του κ. Τσακνή, ο οποίος συνέβαλε ενεργά σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με την αναγκαιότητα του Branding στα τμήματα HR.

Η EPSILON NET έδειξε για ακόμη μία φορά ότι στέκεται πάντα δίπλα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις των HR, συμβάλλοντας με τη παρουσία της στην καλύτερη ενημέρωση και κατάρτιση των τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού.

Απονομή του Certificate NATIONAL CHAMPION 2013/14 των European Business Awards στην κατηγορία “Entrepreneur of the Year

Σε μια ιδιαίτερα λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Βρετανικού Οργανισμού Εμπορίου και Επενδύσεων,...

Ρεκόρ Εγκαταστάσεων! 250 μεγάλα έργα Payroll/HRM το τελευταίο εξάμηνο!

Το τελευταίο εξάμηνο, η εταιρεία ολοκλήρωσε την μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας, HRM & Time Attendance σε πάνω από 250 πολύ μεγάλες επιχειρήσεις.