Η λειτουργία Quick Order βρίσκεται εντός των βασικών λειτουργιών της παραγγελιοληψίας με την ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι προσφέρει τις σημαντικότερες λειτουργίες σε μία οθόνη άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια στα δεδομένα σας. Με το Quick Order διαθέτετε:
 
Πλήρη απεικόνιση παραγγελιών

Ένα από τα οφέλη του Quick Order είναι η εποπτεία των αποθεμάτων και παραγγελιών. Με τη δυνατότητα απεικόνισης των πρόσφατων παραγγελιών, των συνηθέστερων παραγγελιών, των «Top Sales» ειδών καθώς και τη στοχευμένη αναζήτηση προϊόντων και πωλήσεων ανά πελάτη έχετε απόλυτη πληροφόρηση για τις ενέργειες του.


 
Μείωση κόστους

Οι ουσιαστικές μεταβολές κόστους διαφαίνονται στις καθημερινές εργασίες της επιχείρησης. Μέσα από την επιλογή δρομολογίων για παραγγελίες και την σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου και βελτιστοποίηση εταιρικής επικοινωνίας. Επίσης με την δυνατότητα δέσμευσης αποθεμάτων καθώς και με την ενημέρωση καθυστερημένων ή λανθασμένων παραγγελιών καθορίζεται πρακτικά η καθημερινή λειτουργία μίας επιχείρησης.



Εξυπηρέτηση πελατών

Η βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών οφείλεται στην γρήγορη εισαγωγή των ειδών κατά την παραγγελία, στην επιλογή προϊόντων ανά κατηγορίες και την άμεση απεικόνιση πωλήσεων και αγορών. Όλη η συγκέντρωση δεδομένων σε μία οθόνη προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα εξυπηρέτησης προσδίδοντας πλεονέκτημα σε μία επιχείρηση, έναντι του ανταγωνισμού.