Η λειτουργία Quick Order βρίσκεται εντός των βασικών λειτουργιών της παραγγελιοληψίας με την ειδοποιό διαφορά ότι προσφέρει τις σημαντικότερες λειτουργίες σε μία οθόνη άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια στα δεδομένα σας. Με το Quick Order διαθέτετε:
 
Πλήρη απεικόνιση παραγγελιών
Ένα από τα οφέλη του συστήματος διαχείρισης παραγγελιών είναι η εποπτεία των αποθεμάτων και παραγγελιών. Με τη δυνατότητα απεικόνισης των πρόσφατων παραγγελιών, των συνηθέστερων παραγγελιών, των «Top Sales» ειδών καθώς και στοχευμένη αναζήτηση προϊόντων και πωλήσεων ανά πελάτη έχετε απόλυτη πληροφόρηση για τις ενέργειες του πελάτη
 
Μείωση κόστους
Η μείωση στα κόστη εμφανίζεται από την διαδικασία απογραφής και από τις δαπάνες εργασίας. Πραγματοποιούνται μέσα από διαδικασίες όπως η επιλογή δρομολογίων, η σύνδεση με τηλεφωνικό κέντρο,η δυνατότητα δέσμευσης του αποθέματος και η ενημέρωση καθυστερημένων ή λανθασμένων παραγγελιών.

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών
Η εξυπηρέτηση πελατών οφείλεται στην γρήγορη εισαγωγή των ειδών κατά την παραγγελία, την επιλογή προϊόντων ανά κατηγορίες και την άμεση απεικόνιση πωλήσεων και αγορών. Όλη η συγκέντρωση δεδομένων σε μία οθόνη προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα εξυπηρέτησης προσδίδοντας πλεονέκτημα σε μία επιχείρηση, έναντι του ανταγωνισμού.