Το PYLON Hospitality στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το ξενοδοχείο Rotonda, είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πόλεως, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το επιλέγουν επαγγελματίες καθώς και πλήθος επισκεπτών που ταξιδεύουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.



Το ξενοδοχείο Rotonda στα πλαίσια της αναβάθμισης της μηχανογράφησής του, επέλεξε το PYLON Hospitality Suite για να εξυπηρετήσει τις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινότητας ενός City Hotel. Το κύκλωμα PYLON PMS διαχειρίζεται με ταχύτητα και ασφάλεια τις κρατήσεις είτε μέσω channel manager είτε με τη γρήγορη καταχώρηση κρατήσεων, ενώ το προσωπικό υποδοχής, μπορεί να εξυπηρετήσει ταχύτατα τους επισκέπτες με τις αυτοματοποιημένες ενέργειες του συστήματος όπως η σύνδεση με passport scanners. Επίσης, με το κύκλωμα PYLON Restaurant υπάρχει αυτόματη δυνατότητα χρέωσης στους λογαριασμούς δωματίων, στο mini bar και στις καταναλώσεις από το bar του ξενοδοχείου. Όλες οι εγγραφές πωλήσεων μέσω του εμπορικού κυκλώματος, καταλήγουν στη Λογιστική από όπου υποβάλλονται και τα αντίστοιχα έντυπα φορολογίας.

Τέλος, η πλατφόρμα PYLON έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται και να προστίθενται λειτουργικότητές αναλόγως με τις τρέχουσες ανάγκες της επιχείρησης (pay as you go). Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη διοίκηση του ξενοδοχείου, ώστε να το επιλέξει τo PYLON Hospitality Suite και να σχεδιάσει βήμα-βήμα τη μετάβαση και τη μετέπειτα εξέλιξη της εγκατάστασης.



  • Πελάτης: Rotonda
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ