Το Greco Philia επέλεξε PYLON Hospitality Suite

 

Το Greco Philia είναι ένα Art-Boutique Hotel, 5 αστέρων,  στη Μύκονο που προσφέρει πολυτελείς σουίτες και βίλες. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Greco Philia διαφέρουν σε μέγεθος και διακόσμηση. Κάθε δωμάτιο έχει τη μοναδικά διαφορετική ιδέα και σχεδιασμό, αλλά όλα διαθέτουν θέα με εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και panoramic view το Αιγαίο Πέλαγος.

Το Greco Philia για την μηχανογράφηση του επέλεξε το PYLON Hospitality Suite. Mε εισαγωγή και σύνδεση μηχανών κράτησης, sites, on-line Travel Agents & Global Distribution Systems οδήγησε το ξενοδοχείο στην εξωστρέφεια, προσδίδοντας του έναν ανταγωνιστικό ρόλο εντός του τουριστικού κλάδου. Επίσης εγκαταστάθηκε η απομακρυσμένη παραγγελιοληψία με συσκευές POS για την εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου και του café – bar.

Επίσης, το PYLON Hospitality Suite συνδέεται με τα λογιστικά προγράμματα της Data Communication (Μέλος του Ομίλου της Epsilon Net) δίνοντας άμεση πληροφόρηση και απεικόνιση για την χρηματοοικονομική λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

 

Το PYLON Hospitality Suite προσαρμόζεται σε όλους του τύπους και μεγέθη καταλυμάτων δίνοντας τα κατάλληλα εργαλεία για την άμεση βελτίωση και οργάνωση των λειτουργιών τους.

 

 

 

  • Πελάτης: Greco Philia
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ