Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών με PYLON Commercial

 

Ο Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών δραστηριοποιείται στην συγκέντρωση, την επεξεργασία, τη συσκευασία και εμπορία της παραγωγής του ελαιώνα σε επιτραπέζιες ελιές. Ο Συνεταιρισμός αποτελείται από περίπου 130 μέλη, παραγωγούς και εργαζόμενους. Στόχος είναι η παραγωγή και η πώληση ενός πραγματικά φυσικού προϊόντος βιολογικής καλλιέργειας, επεξεργασμένου με τη φυσική και παραδοσιακή μέθοδο, ένα προϊόν που διατηρεί όλες τις φυσικές ουσίες του και που είναι πραγματικά πολύ καλό για την υγεία των ανθρώπων.


Στόχος της χρήσης του PYLON Commercial ήταν κάτω από την ίδια πλατφόρμα να μπορούμε να στηρίξει τα διάφορα τμήματα και δραστηριότητες του Συνεταιρισμού. Η Consultech, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Epsilon Net που ανέλαβε την εγκατάσταση, εκμεταλλεύτηκε την ελαστικότητα του PYLON Commercial το οποίο έδωσε λύσεις για την πληρέστερη παρακολούθηση των πωλήσεων, των αγορών και των δαπανών. Τελευταία προστέθηκε και η δυνατότητα διαχείρισης του ελαιοτριβείου του συνεταιρισμού μέσα απ’ την πλατφόρμα του PYLON αυξάνοντας τα χρηστικότητα.

Πλέον σε μια πλατφόρμα o Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών διαθέτει όλες τις δραστηριότητες που στο τέλος ενημερώνουν και την ενσωματωμένη λογιστική για γρηγορότερη ενημέρωση των βιβλίων με λιγότερα λάθη.

 

  • Πελάτης: Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Συνεργάτης: Consultech
  • Website: δείτε εδώ