H ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ στo PYLON ERP

Η ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. είναι μια επιχείρηση η οποία εξειδικεύεται σε όλα τα στάδια, από την συλλογή μέχρι την πώληση, που αφορούν το εμφιαλωμένο νερό. Η πηγή απ’ όπου προέρχεται το νερό αναβλύζει από τα ανθρακικά πετρώματα του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 402 μέτρων σε μια μεγάλη λεκάνη τροφοδοσίας. Από βάθος 180μ. μέσω σωληνώσεων τρίτης γενιάς, το νερό καταλήγει με φυσική ροή στο εργοστάσιο της ΖΑΡΟΣ Α.Ε.

Το Φεβρουάριο του 2017, το Εμφιαλωμένο Φυσικό Μεταλλικό νερό ZARO’S απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting, του παλαιότερου και μεγαλύτερου διαγωνισμού γευσιγνωσίας νερού στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Berkeley Springs της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Όταν κλήθηκε ο πιστοποιημένος συνεργάτης της Epsilon Net, PlaySystems, να προτείνει σύγχρονο λογισμικό για τις ανάγκες της εταιρείας, το PYLON ‘’έτρεχε’’ ήδη πέντε χρόνια στη αγορά. Επιπρόσθετο γεγονός ήταν πως η ομάδα παραγωγής της Epsilon Net είχε ένα συνεχή και σταθερό ρυθμό ανάπτυξης των δυνατοτήτων του συστήματος και βελτίωσης των εκδόσεων. Η εφαρμογή PYLON είναι γραμμένη σε σύγχρονο framework, με έμφαση στην ταχύτητα και την ευχρηστία και καλύπτει τόσο τις τρέχουσες ανάγκες, όσο και τις μελλοντικές. Με την επιλογή αυτή, η ΒΟΤΟΜΟΣ πέτυχε :

  • Μετάβαση σε μια ‘’σύγχρονη’’ εποχή εταιρικής πληροφόρησης και διαχείρισης δεδομένων
  • Ταχύτητα ολοκλήρωσης διεργασιών παραγωγής και απεικόνισης αποτελεσμάτων
  • Ενοποίηση και απλοποίηση τμημάτων σε μια πιο σύγχρονη πλατφόρμα
  • Ασφάλεια Δεδομένων
  • Απομακρυσμένη διαχείριση διεργασιών παραγγελιών πωλήσεων και ελέγχου
  • Αύξηση Ταχύτητας
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης στα μέτρα της επιχείρησης με νέες λειτουργικότητες



Το PYLON ERP κάλυψε και τις 40 θέσεις εργασίας οι οποίες διαμοιράζονται σε όλο το φάσμα διεργασιών της εταιρείας. Όλες οι παραπάνω θέσεις εργασίας απαιτούν την σωστή εκπαίδευση αλλά κυρίως την εξειδικευμένη παραμετροποίηση που βοηθά τον κάθε χρήστη να ολοκληρώνει την εργασία του, γρήγορα, χωρίς να χάνετε μέσα στο πλήθος λειτουργιών και δεδομένων της πλατφόρμας PYLON ERP. Με μερικές επιμέρους αναβαθμίσεις στο δίκτυο της εταιρείας, η PlaySystems φρόντισε όλες οι φυσικές θέσεις να διαθέτουν γρήγορο LAN τεχνολογίας Gigabit και τα σημεία να είναι συνδεμένα μεταξύ τους μέσω VPN, την ασφάλεια και ταχύτητα των οποίων διασφαλίζει η χρήση του RouterOS της Mikrotik. Στη διάρκεια λειτουργίας του συστήματος η PlaySystems εκμεταλλευόμενη την λειτουργία συμπίεσης δεδομένων της Microsoft που υιοθετεί το PYLON ERP, κατάφερε με τη σχετική παραμετροποίηση η ‘’εταιρεία’’ να βρίσκεται όπου βρίσκεται το στέλεχος της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εργαζομένου της εταιρείας στο τμήμα εξαγωγών, ο οποίος εργαζόταν στην πλατφόρμα από το φορητό του υπολογιστή, όντας βρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα.

Ο κ. Χριστόφορος Παπαδημητράκης, Γενικός Διευθυντής της ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ. Απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση του ERP. Ενδεικτικά:

Μετά από αναλυτική και μακροχρόνια έρευνα καταλήξαμε ότι οι πλούσιες δυνατότητες του PYLON ERP, την καθιστούν μία από τις νέες πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες εμπορικές πλατφόρμες. Γνωρίζαμε την Epsilon Net λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας που είχαμε από την εγκατάσταση και χρησιμοποίηση του προγράμματος μισθοδοσίας στην επιχείρηση μας.

Τα στελέχη της PlaySystems διαθέτουν αρκετά καλή γνώση επιχειρησιακών διαδικασιών και λύσεων. Εξασφαλίζεται επομένως η ιδανική παραμετροποίηση των επί μέρους λειτουργικών τμημάτων του λογισμικού (λογιστήριο, πωλήσεις, διανομή, αποθήκη, προμήθειες, διοίκηση, παραγωγή κλπ.), καθώς και η ολοκλήρωσή τους σε ένα ομοιογενές και αποδοτικό σύστημα ERP.





  • Πελάτης: ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ - ΖΑΡΟΣ ΑΕ
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Συνεργάτης: PlaySystems
  • Website: δείτε εδώ