Το BRANCO MYCONOS επιλέγει PYLON Hospitality

Το Branco Mykonos, στον Πλατύ Γιαλό, είναι ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχείο στη Μύκονο, που επαναπροσδιορίζει την φιλοξενία του νησιού και τη μεταφέρει σε νέο επίπεδο. Πολυτελή δωμάτια και σουίτες με θέα, εμπνευσμένη διακόσμηση, εξοπλισμός υψηλής ποιότητας και επαγγελματική αλλά φιλική εξυπηρέτηση κάνουν το Branco την ιδανική επιλογή για διακοπές.




Το Branco Mykonos επέλεξε το PYLON Hospitality για την λειτουργία του. Με δυνατότητα παρακολούθησης πελατολογίου και στατιστικών επιτυγχάνει την online απεικόνιση των στοιχείων που χρειάζονται για να κρίνει ανά πάσα στιγμή την πορεία του ξενοδοχείου και με την ενημέρωση της γενικής λογιστικής διαθέτει τα οικονομικά στοιχεία που συμπληρώνουν το puzzle της συνολικής του εικόνας.

Επίσης, το PYLON PMS διαθέτει πλήρη στατιστική απεικόνιση και μαζί με το διαδραστικό πλάνο δωματίων προσφέρουν όλη την πληροφορία σε μία οθόνη. Η καθημερινή λειτουργία του ξενοδοχείου όπως κρατήσεις, front desk, housekeeping, maintenance βρίσκονται στη διάθεση της διοίκησης και των εργαζομένων με άμεσο και εύχρηστο τρόπο.

Τέλος, η διαχείριση τιμοκαταλόγων και προσφορών δημιουργούν μία αίσθηση ασφάλειας και up to date κατάστασης, ώστε να έχουν όλοι την σωστή πληροφόρηση για την τιμολογιακή πολιτική και τις προωθητικές ενέργειες.




  • Πελάτης: BRANCO MYCONOS
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ