Το Long Beach λειτουργεί με PYLON Hospitality

 

Το Long Beach Hotel στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στο Αίγιο και διαθέτει υψηλή ποιότητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε δωμάτια με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο



Το Long Beach Hotel δυναμικής 139 δωματίων την προσεχή σεζόν θα λειτουργεί με τα συστήματα της Epsilon Hospitality. Λόγω της ιδιαιτερότητας του ξενοδοχείου και του όγκου των group που δέχεται θα χρειαστεί την τεχνολογική ανωτερότητα του PYLON PMS. Τα δυνατά χαρακτηριστικά του, όπως οι δυναμικοί τιμοκατάλογοι που καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις των προσφορών, το module Groups & Contracts αλλά και οι advanced δυνατότητες προσφέρουν μία ομαλή λειτουργία ασχέτως όγκου εργασιών και πελατών. Τα κομβικά τμήματα του ξενοδοχείου παρά τον αυξημένο όγκο εργασίας τους, είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους πελάτες εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια του PYLON Hospitality POS. Το Backoffice παρακολουθεί τις προμήθειες, τις καταναλώσεις αλλά και τους προμηθευτές με την δυνατότητα των εργαλείων ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ & 3 HOTEL PDA & ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ διευκολύνοντας το monitoring και την παραγγελιοληψία σε οποιοδήποτε στάδιο εργασιών και αν βρίσκονται.

Το Long Beach Hotel δεν εξυπηρετεί μόνο οργανωμένο τουρισμό (groups) αλλά και direct κρατήσεις. Με την επιλογή του PYLON Hospitality Suite έχει δυνατότητα σύνδεσης με την μηχανή κρατήσεων και με αυτό τον τρόπο λαμβάνει όλα τα δεδομένα του ξενοδοχείου σε μία εφαρμογή. 


 



  • Πελάτης: Long Beach
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ