Mainalon Resort & TRIKOLONION εγκατέστησαν PYLON Hospitality

Το Mainalon Resort δεσπόζει στην καρδιά της Τρίπολης από το 1936, όπου η διακριτική πολυτέλεια συναντά την άψογη οργάνωση, με τις ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου. Αποτελείται από 30 δωμάτια και μία σουίτα, διακοσμημένα με καλαίσθητο design, μοντέρνα έπιπλα και επιλεγμένα έργα τέχνης. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η εσωτερική του διακόσμηση προδιαθέτουν για μία μοναδική εμπειρία πολυτελείας και εξυπηρέτησης.

Αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να βρεθείτε σε ένα χώρο φιλόξενο, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας, το Trikolonion Country Hotel, στο κέντρο της Στεμνίτσας, αποτελεί την ιδανική επιλογή.  Ο ιδανικός χώρος για να ζήσετε μία ζεστή φιλόξενη, ποιοτική και διακριτική, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, διαμονή! 






Τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της Τρίπολης στην σκιά του Ταΰγετου ξεκινήσαν την καινούργια χρονιά 2021 ανανεώνοντας τα λογισμικά τους με PYLON Hospitality Suite.
Χάρη στις πολλές δυνατότητες του PYLON Hospitality Suite τα δυο ξενοδοχεία μπορούν από μια βάση δεδομένων να έχουν πρόσβαση σε double monitoring  που παρουσιάζει τα αποτελέσματα των δυο ξενοδοχείων μαζί ή για το κάθε ένα ξεχωριστά. Η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων είναι εφικτή από όπου και εάν βρίσκονται οι επιχειρηματίες. 

Παράλληλα με την παροχή γενικής λογιστικής και ισολογισμού, χρησιμοποιούν και την φυσική απογραφή με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση ενημέρωση για front & Backoffice δίνοντας την δυνατότητα για πλήρη ανάλυση των στοιχείων που οδηγούν στις καλύτερες αποφάσεις όσον αφορά την βέλτιστη λειτουργία του ξενοδοχείου.

 

  • Πελάτης: Mainalon Resort & TRIKOLONION
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ