Athens Gate & PYLON Hospitality Suite

Το Athens Gate βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ’ τον Ναό του Ολυμπίου Διός και σε απόσταση 500 μέτρων απ’ την Ακρόπολη και 100 μέτρων απ’ το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Την πλαϊνή πρόσοψη του ξενοδοχείου κοσμεί ένα γλυπτό έργο του Νίκου Αλεξίου, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στην ΒΙΕΝΑΛΕ της Βενετίας το 2007.





Tο Athens Gate δυναμικότητας 99 δωματίων, έκανε την κομβική επιλογή να εμπιστευτεί το PYLON Hospitality Suite για την λειτουργία του. Τα τμήματα του ξενοδοχείου όπως τα εστιατόρια και τα μπαρ εξυπηρετούν τους πελάτες με το PYLON POS & Mobile. Επίσης, ένα upgrade solution είναι το Electronic Signature Pads, όπου οι επισκέπτες υπογράφουν το Registration Card και αποθηκεύεται η υπογραφή του κατά την άφιξη.

Ο κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει την κράτησή του εύκολα, παρακολουθώντας την διαθεσιμότητα και τις τιμές μέσω του site και το ξενοδοχείο ενημερώνετε άμεσα για την κράτησή του με την διασύνδεσης του PYLON Booking Engine & Channel Manager.
Την ολοκληρωμένη λύση που έχει δοθεί στο Athens Gate από την Epsilon Hospitality τα τμήματα Backoffice εξυπηρετούνται με Γενική Λογιστική & Ισολογισμοί – Φυσική Απογραφή, Κοστολόγηση Αποθεμάτων & Συνταγές.



  • Πελάτης: Athens Gate
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ