Bella Venezia - Με άρωμα Βενετίας το PYLON Hospitality

Το ξενοδοχείο Bella Venezia, στεγάζεται σε ένα μεγαλοπρεπές αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο προσφέροντας μία όαση φιλοξενίας στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Κερκυραϊκής πρωτεύουσας. Το κτίριο αρχικά κατά τον 19ο αιώνα, ήταν η κατοικία μίας εκ των «επιφανών οικογενειών» του νησιού, τον 20ο αιώνα χρησιμοποιήθηκε ως προξενείο, στέγασε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, και αργότερα το Λύκειο θηλέων Κέρκυρας. Το 1988, αυτό το εντυπωσιακό νεoκλaσικό μέγαρο έγινε το ξενοδοχείο το οποίο ονομάστηκε Βella Venezia.





Το Bella Venezia επέλεξε το PYLON Hospitality Suite, το οποίο με την τεχνολογία του δίνει την δυνατότητα στα τμήματα του ξενοδοχείου να συνδέονται με το κεντρικό σύστημα για την ενιαία άμεση παρακολούθηση. Η συγκεκριμένη λειτουργικότητα προσφέρει την κατάλληλη πληροφορία στη διοίκηση ώστε να πάρει κομβικές αποφάσεις, την σωστή στιγμή.

Tο εστιατόριο με την χρήση του PYLON POS διοχετεύεi άμεσα τις πληροφορίες στην υποδοχή αλλά και στο Backoffice,  με αυτόν τον τρόπο υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η πληροφορία για τον λογαριασμό του πελάτη (η καρτέλα εξόδων, τα είδη κατανάλωσης και όλη η δραστηριότητα του). Η κατάλληλη πληροφορία για το τμήμα προμηθειών ώστε να διατηρεί σωστή διαχείριση των παραγγελιοληψιών. 

Τέλος, το PYLON Hospitality Suite είναι συνδεδεμένο με την μηχανή κρατήσεων δίνοντας την ευχέρεια στους επισκέπτες να παρακολουθούν την διαθεσιμότητα των δωματίων ανά πάσα στιγμή.



  • Πελάτης: Bella Venezia
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ