Το PYLON Restaurant στηρίζει τις υπηρεσίες της γαστρονομίας

Το Bar – Restaurant ‘’Paseo’’ είναι το νέο στέκι στη παραλία της Καβάλας που άνοιξε το 2019 με σκοπό να αναβαθμίσει όλη την κοσμική ζωή στην πολύ όμορφη αυτή περιοχή της Καβάλας, παρέχοντας στους πελάτες πέρα από έναν πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο δίπλα στη θάλασσα, ένα μοντέρνα σχεδιασμένο εσωτερικό χώρο δύο ορόφων με ευχάριστο περιβάλλον. Με μεγάλη κάβα κρασιών που περιέχει και επιλογές τοπικής παραγωγής και φυσικά εκλεπτυσμένα πιάτα μοντέρνας γαστρονομίας.

Απευθύνθηκε στην Epsilon Νet για την εγκατάσταση του PYLON Restaurant για την γρήγορη και αποτελεσματική παραγγελιοληψία και φυσικά την ταυτόχρονη παρακολούθηση της αποθήκης και του λογιστηρίου. Έγινε η εγκατάσταση από την SoftXXL (Τζιμίρογλου Εμμανουήλ & Τζιμίρογλου Νικόλαο) συνεργάτη της εταιρείας Epsilon στην περιοχή της Καβάλας, των Server- κεραιών για ασύρματο δίκτυο καθώς επίσης και εγκατάσταση τοπικού δικτύου με θερμικούς εκτυπωτές σε κάθε παρασκευαστήριο (Bar – Caffe – Κουζίνα), εγκατάσταση ενός τερματικού ( POS ) στη μάρκα με την εφαρμογή Pylon touch για την παρακολούθηση της ορθής λειτουργίας της επιχείρησης από τον υπεύθυνο του εστιατορίου. Η ασύρματη παραγγελιοληψία γίνεται από τα 5 κινητά τηλέφωνα με ANDROID λειτουργικό και το application PylonRes της ίδιας εταιρείας. Για την διευκόλυνση στις καταχωρήσεις πραγματοποιήθηκε τόσο η παραμετροποίηση των PDA και της κεντρικής οθόνης με δημιουργία προφίλ ανά χρήστη όσο και η παραμετροποίηση ομάδων ειδών και εκτυπωτών για εκτύπωση κάθε ομάδας σε συγκεκριμένα παρασκευαστήρια ανάλογα με τη παραγγελία. Στην συνέχεια, η SoftXXL επιμελήθηκε την εκπαίδευση των σερβιτόρων στη διαχείριση των POS αλλά και την εκπαίδευση του κεντρικού χειριστή της εφαρμογής. Σε τελικό στάδιο έγινε η εγκατάσταση του module Γενικής λογιστικής & Παγίων όπου δημιουργήθηκε γέφυρα On Line.

Με την εφαρμογή PYLON Restaurant δίνεται η συνολική εικόνα με αναφορές των πωλήσεων ανά μέρα, ταμία και ανά τρόπο πληρωμής με συγκεκριμένα εκτυπωτικά και το σωστό απόθεμα για τα είδη της αποθήκης και τα κρασιά ανά κωδικό. Έχουν δημιουργηθεί προδιαγραφές παραγωγής για αυτόματη ανάλωση πρώτων και βοηθητικών υλών από τα προϊόντα που τιμολογούνται.

  • Πελάτης: PASEO
  • Προϊόν: PYLON Restaurant
  • Κάθετη Αγορά: Εστίαση
  • Συνεργάτης: SoftXXL
  • Website: δείτε εδώ