Ο κλάδος των εκτυπώσεων καλωσορίζει το PYLON Commercial

Ακολουθώντας για άλλη μια φορά τα "βήματα" της τεχνολογίας, η Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. αιτήθηκε από την Epsilon Net της εγκατάστασης της εφαρμογής PYLON Commercial με ενσωματωμένη λογιστική. Κύριοι στόχοι της συνεργασίας είναι ο έλεγχος της οικονομικής εικόνας καθώς και η παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς στο χώρο του εντύπου. Η εταιρεία γραφικών τεχνών Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. αποτελεί, εδώ και μια πενταετία, τη συνέχεια της Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΥΙΟΣ Ο.Β.Ε.Ε που δραστηριοποιήθηκε για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Με συνέπεια, ποιότητα και συνεχείς επενδύσεις πάνω στο αντικείμενο της, η Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε. κατάφερε να συνδέσει το παρελθόν με το παρόν, διερχόμενη απ’ όλα τα στάδια της εξέλιξης των γραφικών τεχνών. Σήμερα, έχει καταφέρει με συνεχή κατάρτιση του προσωπικού της, με εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της, με τα αρτιότερα επώνυμα εκτυπωτικά και βοηθητικά μηχανήματα, να καθετοποιήσει και να ανεβάσει την παραγωγικότητα και την ποιότητα των προϊόντων της σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Διατηρώντας δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου ήταν απαραίτητο να υφίσταται η δυνατότητα σύνδεσης των υποκαταστημάτων, ενέργεια που θα επέτρεπε την ύπαρξη μιας συλλογικής εικόνας των αποθηκευτικών χώρων και των πωλήσεων-εισπράξεων.

Ακόμα, στόχοι που επιτεύχθηκαν είναι η οργάνωση της εταιρείας σε επίπεδο διαχείρισης προμηθευτών και πελατών με δυνατότητα πολλαπλών παραμετροποιήσεων του ειδικού reporting προς την διοίκηση, η παρακολούθηση πωλήσεων-πωλητών που προσφέρει στους εργαζόμενους-συνεργάτες την απεικόνιση των στόχων – κινήτρων βάσει των οικονομικών στοιχείων που εμφανίζει-εξάγει η εφαρμογή. Την εγκατάσταση του έργου και την εκπαίδευση των χρηστών στην εμπορική και λογιστική εφαρμογή PYLON Commercial έφερε εις πέρας ο τοπικός συνεργάτης της Epsilon Net, η εταιρεία COMPLUS.









  • Πελάτης: Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε.
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Υπηρεσίες
  • Συνεργάτης: COMPLUS
  • Website: δείτε εδώ