Η Phytorgan επιλέγει το PYLON ERP της Epsilon Net

Η Phytorgan SA είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη, Ελληνική βιομηχανική και εμπορική εταιρία γεωργικών εφοδίων, η οποία δραστηριοποιείται δυναμικά στον χώρο των γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων από το 1977. Με γνώμονα την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων στην σύγχρονη γεωργική πρακτική, συνεργάζεται με σημαντικές Ελληνικές και διεθνούς κύρους ξένες εταιρίες γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων.

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Phytorgan SA αποτελεί η έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή υδατοδιαλυτών δισκίων, καθώς και υγρών σκευασμάτων φυτοπροστατευτικών προϊόντων και λιπασμάτων. Η ποιότητα των προαναφερθέντων προϊόντων οδηγεί την Phytorgan SA από την ανάπτυξη στην εξωστρέφεια, αναπτύσσοντας σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο.

Η Phytorgan SA συνεργάστηκε με την Epsilon Net και επέλεξε το PYLON ERP για την μηχανογράφηση της. Το PYLON παρακολουθεί πλήρως την παραγωγική διαδικασία, υποστηρίζοντας πολυφασική γραμμή παραγωγής, ενημερώνοντας για ελλείψεις αποθεμάτων σε πρώτες ύλες και ελέγχοντας πλήρως το εξωτερικό φασόν προμηθευτή. Επιπλέον γίνεται χρήση παρτίδων και picking προϊόντων για ολοκληρωμένη διαχείριση αποθηκών καθώς και ολοκληρωμένη παρακολούθηση αγορών εσωτερικού και εξωτερικού μέσω φακέλων κοστολόγησης. Με τις Mobile λειτουργικότητες PYLON SFA (Sales Force Automation) και PYLON Management, οι εξωτερικοί πωλητές μπορούν εύκολα να βλέπουν καρτέλες πελατών και εκτελούν τις παραγγελίες καθώς, και όλα τα στατιστικά δεδομένα να βρίσκονται στην διάθεση της διοίκησης .

Για περισσότερες εγκαταστάσεις του PYLON πατήστε εδώ


  • Πελάτης: Phytorgan
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Website: δείτε εδώ