Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιλέγουν PYLON ERP


Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά ονόματα του Ελληνικού επιχειρείν, επιλέγει το πιο φρέσκο Ελληνικό λογισμικό διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων για την οργάνωση των όλων των επιχειρησιακών του ροών.

Το PYLON ERP της Epsilon Net αποτελεί πλέον τη στρατηγική επιλογή των Καφεκοπτείων Λουμίδη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης, καλύπτοντας όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες σε ένα ενιαίο και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δραστηριοποιούνται από το 1919 στην αγορά του καφέ. Διαθέτει ένα ευρύ αντικείμενο εργασιών που περιλαμβάνει όλες τις εταιρικές λειτουργίες, από την εισαγωγή και επεξεργασία πρώτων υλών, έως και την πώληση του τελικού προϊόντος, μέσα από ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Η μηχανογράφηση της επιχείρησης ήταν μία πραγματική πρόκληση, διότι απαιτούσε την πλήρη ενσωμάτωση και αλληλεπίδραση, σε πραγματικό χρόνο, όλων των επιχειρησιακών λειτουργιών σε ένα ενιαίο σύστημα. Στόχος της διοίκησης ήταν η άμεση πρόσβαση στα δεδομένα ξεπερνώντας τις χρονοβόρες και επισφαλείς μεταφορές δεδομένων μεταξύ των διαφορετικών συστημάτων.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του PYLON ERP που συγκεντρώνει σε μία εφαρμογή όλες τις μηχανογραφικές λειτουργίες, όπως η παραγωγή, η διαχείριση αποθεμάτων ανά σημείο, η διαχείριση των πωλήσεων λιανικής – χονδρικής και η λογιστική – χρηματοοικονομική παρακολούθηση, βοήθησε στη γρήγορη μετάβαση από τα παλαιότερο μηχανογραφικό σύστημα μειώνοντας σημαντικά το κόστος υλοποίησης του συνολικού έργου.

Καθοριστικό σημείο για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ήταν η απόλυτη προσαρμογή του συστήματος στις διαδικασίες παραγωγής, όπου η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία, αφού εκεί επικεντρώνεται εδώ και 100 χρόνια η προσπάθειά της για εξαιρετική ποιότητα και την μοναδικότητα του παραδοσιακού Ελληνικού καφέ Λουμίδη.

Η πλατφόρμα εφαρμογών PYLON της Epsilon Net αξιολογήθηκε και επιλέχθηκε από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη μέσα από μία διαδικασία έρευνας, που είχε στόχο να καλύψει τους βασικούς στόχους της μετάβασης σε ένα νέο πληροφορικό σύστημα, προσφέροντας παράλληλα μακροπρόθεσμη προοπτική για την κάλυψη των επιχειρηματικών πλάνων της εταιρείας για το μέλλον.

  • Πελάτης: Καφεκοπτεία Λουμίδη
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Λιανική
  • Website: δείτε εδώ