Στον κλάδο των αρωμάτων η Epsilon Net

Η PerfumeWorld έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό από το 2008 στον κλάδο της αρωματοποιίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προϊόντα με ανταγωνιστική γκάμα αρωμάτων eau de parfum γαλλικής προέλευσης και ειδών προσωπικής περιποίησης, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο συνεργάζεται συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους παγκοσμίως! H υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα των προϊόντων, η αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων, η άμεση παράδοση των καταστημάτων και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η PerfumeWorld στους υποψήφιους franchisees.

Με Κεντρικό κατάστημα και υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο και πλήθος Franchisees σε Ελλάδα και Εξωτερικό, «γεννήθηκε» η ανάγκη για ολοκληρωμένη μηχανογράφηση και συνολική εποπτεία. Η PerfumeWorld, εμπιστεύθηκε την Epsilon Net και εγκατέστησε το PYLON Commercial για την Παρακολούθηση όλων των χώρων αποθήκευσης, (κεντρικού καταστήματος, υποκαταστημάτων και Franchisees). Έχει πλέον πλήρη έλεγχο στην διαχείριση των ειδών, με αποτέλεσμα την πλήρη απεικόνιση της αποθήκης και τον ορθολογισμό των παραγγελιών. Οι πληροφορίες και η ενημέρωση μέσω αναφορών προσδίδουν στην διοίκηση τα εργαλεία για άμεσες και ασφαλείς επιχειρηματικές αποφάσεις.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από το εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Epsilon Net, SRG (Software Research Generation) και σε σύντομο χρονικό διάστημα διαφάνηκαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι απαραίτητες πληροφορίες, ώστε οι επιχειρηματικές αποφάσεις να διακρίνονται από αμεσότητα και ασφάλεια.

  • Πελάτης: Perfume World
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Λιανική
  • Συνεργάτης: SRG
  • Website: δείτε εδώ