Καινοτομία μέσω Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών


Η 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών Α.Ε. είναι ελληνική ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στα συστήματα τροποποίησης καιρού και συνεργάζεται με τον ΕΛΓΑ στο πλαίσιο του Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας. Παρέχει, ακόμα, καινοτόμες αγρομετεωρολογικές εφαρμογές και παράλληλα, αποτελεί την πρώτη αδειοδοτημένη σχολή εκπαίδευσης από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Protogramma, ζητήθηκε η οργάνωση, παρακολούθηση και απεικόνιση πληροφοριών, μέσα από μία εμπορική εφαρμογή, η οποία να διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες CRM. Με το PYLON Commercial, η 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών έχει την δυνατότητα καταχώρησης όλων των ενεργειών μεταξύ της εταιρείας και των σπουδαστών, την σύνδεση των σπουδαστών με τα μαθήματα καθώς και την πλήρη χρηματοοικονομική παρακολούθηση.

Η 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών λειτουργεί πλέον αποκλειστικά με τα προγράμματα της Epsilon Net, καθώς το PYLON εγκαταστάθηκε ως συνέχεια της λογιστικής και της μισθοδοσίας, δύο εκ των κορυφαίων προγραμμάτων της αγοράς στους αντίστοιχους κλάδους.

  • Πελάτης: 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών Α.Ε.
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Υπηρεσίες
  • Συνεργάτης: Protogramma informatics
  • Website: δείτε εδώ