Και η UNIKLEEN με PYLON Commecial

Η εταιρεία Unikleen – Δεστούνης ΑΒΕΕ, με διαχρονική πορεία στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας, εξειδικεύεται σήμερα στην επεξεργασία και μεταποίηση υποπροϊόντων βάμβακος, διεισδύοντας παράλληλα στον χώρο της παραγωγής, της εμπορίας χαρτικών και ειδών καθαρισμού.

Οι ανάγκες της Διοίκησης, επικεντρώθηκαν σε επίπεδο reporting και δυναμικών στατιστικών αναλύσεων, στην παρακολούθηση της παραγωγής, ελέγχου και αξιοπιστίας των στοιχείων κοστολόγησης, στην διασταύρωση των στοιχείων με προμηθευτές, πελάτες, τράπεζες και στην ασύρματη παραγγελιοληψία από οποιοδήποτε σημείο.

Για την αξιοποίηση όλων των σημαντικών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, η Unikleen εγκατέστησε την εμπορική εφαρμογή PYLON Commercial και PYLON Mobile Order. Την εγκατάσταση πραγματοποίησε η Ergologic, πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης της Epsilon Net, με 20ετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής.

Η Unikleen, με 10 ταυτόχρονους χρήστες, αναζητούσε μια ευέλικτη λύση ώστε να διαχειρίζεται μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον: Συναλλασσόμενους, Είδη, Αποθήκη, Κύκλωμα Αγορών, Πωλήσεων, Εισπράξεων, Παραγωγή, Λογιστήριο, Χρηματοοικονομικά.

Η εμπορική εφαρμογή PYLON Commercial, έδωσε επιπλέον την δυνατότητα στη Διοίκηση να παρακολουθεί την δομή κόστους κάθε προϊόντος και να λαμβάνει αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξή του μέσα από σύγχρονα εργαλεία προϋπολογισμού, όπως κριτήρια σχεδιασμού κέντρων κόστους, αποτίμησης αποθεμάτων, αναφορές απόκλισης κόστους.

Για τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης και την συνεχή παρακολούθηση ασύρματης παραγγελιοληψίας online & offline πραγματοποιήθηκε διασύνδεση με την εξειδικευμένη εφαρμογή PYLON Mobile Order. Πλέον ο όγκος των απομακρυσμένων παραγγελιών στο σύστημα γίνεται με ευκολία μέσα σε 1’ λεπτό από οποιοδήποτε σημείο, χωρίς να διακόπτεται η εργασία, με ταυτόχρονη εισαγωγή και ενημέρωση του back office ERP.

  • Πελάτης: Unikleen – Δεστούνης ΑΒΕΕ
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Συνεργάτης: Ergologic
  • Website: δείτε εδώ