Η Epsilon Net καινοτομεί με συνεργάτη την Kavex

Στην εφοδιαστική αλυσίδα καπνικών προϊόντων εισήλθε η Epsilon Net μέσω της εγκατάστασης της πρωτοποριακής πλατφόρμας PYLONστην βιομηχανία καπνού KAVEX. Η συνεργασία με την KAVEX, μία εταιρία-πρωτοπόρο στον κλάδο της καπνοβιομηχανίας στην Ελλάδα, με έντονη δραστηριότητα κυρίως εκτός συνόρων, ανέδειξε για άλλη μια φορά την απαράμιλλη δυνατότητα του λογισμικού PYLON στην ευαρμοστία του στις ανάγκες κάθετων και εξειδικευμένων αγορών.

Η μοναδικότητα του PYLON ERP έγκειται στη δυνατότητα ενσωμάτωσης και ολοκλήρωσης διαφορετικών επιχειρησιακών λειτουργιών σε μια τυποποιημένη διαδικασία. Συγκεκριμένα, η παραλαβή και βαθμονόμηση των πρώτων υλών από τους παραγωγούς προχωρά αυτοματοποιημένα με έκδοση παραστατικών στο χωράφι και συγχρονισμό των δεδομένων με τα κεντρικά, οι παραλαβές στην κεντρική αποθήκη γίνονται με φορητά τερματικά ενώ η παραγωγή και η αποθήκευση ακολουθούν σύγχρονα διαδικαστικά και κοστολογικά μοντέλα, με αποτέλεσμα την έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση για όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η πλατφόρμα PYLON αποτελεί μια πρόσφατη καινοτομία της Epsilon Net που συνδυάζει το εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον χρήσης ενός λογισμικού, με τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής, cloud και mobile.









  • Πελάτης: Kavex
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Website: δείτε εδώ