PYLON HOSPITALITY στο Cephalonia Palace

Την Ergologic και το PYLON Hospitality της Epsilon Net, επέλεξε το Ξενοδοχείο Cephalonia Palace, στα πλαίσια αναβάθμισης και επέκτασης της μηχανογράφησής του, σε πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και ευέλικτα συστήματα.

Το Cephalonia Palace με 197 δωμάτια, είναι σήμα-κατατεθέν πολυτελών διακοπών για το νησί της Κεφαλλονιάς και το Ξενοδοχείο-συνώνυμο της απόλυτης άνεσης και της ξεχωριστής εμπειρίας στη φιλοξενία. Αναζητώντας μια δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχημένη λύση, προκειμένου η επιχείρηση να έχει μια αποτελεσματική, παραγωγική και κυρίως ολοκληρωμένη μηχανοργάνωση με μια μόνο εφαρμογή, εμπιστεύτηκε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Ολοκληρωμένης πλατφόρμας PYLON Hospitality. Δώδεκα (12) διαφορετικά τμήματα καθώς και 3 καταστήματα Λιανικής από τη Reception μέχρι το λογιστήριο και το FB, πρόκειται να ενοποιηθούν δυναμικά κάτω από την εμπορική εφαρμογή PYLON Hospitality, που αναπτύχθηκε από την Epsilon Net και θα υλοποιηθεί από την Ergologic, με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες του Ξενοδοχείου.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες «All in One» των εφαρμογών PYLON, έχουν διακριθεί και βραβευθεί στην κατηγορία Gold από τα «Sales Excellence Awards», επι δύο συνεχόμενα έτη, διευρύνοντας συνεχώς του ορίζοντες νέων συνεργασιών.

Η Ergologic, πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης της εταιρείας Epsilon Net, με 15ετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και συντήρηση Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής, εξειδικεύεται στην εγκατάσταση Μηχανογραφικών Λύσεων στον χώρο της Εστίασης και της Φιλοξενίας, απευθυνόμενη σε κάθε τύπο Ξενοδοχείου, Εστιατόριο και Εμπορική Επιχείρηση.






  • Πελάτης: Cephalonia Palace
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Συνεργάτης: Ergologic
  • Website: δείτε εδώ