Η Epsilon Net “συμπλέει” με την εταιρεία BTS, μέσω του PYLON

H BTS, δραστήρια στον κλάδο παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών λύσεων παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών που προσφέρουν υψηλή προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, μέσω της στρατηγικής της συνεργασίας με τη Vodafone.

Η μακρόχρονη εμπειρία σε διαφορετικά κανάλια της αγοράς των τηλεπικοινωνιών (Β2Β, B2C), καθώς επίσης και η προσήλωση σε εξειδικευμένα και απαιτητικά projects, αποτέλεσαν τα συστατικά της επιτυχίας και της γνώσης για τον κλάδο. Σήμερα, συνεχίζει να παρέχει με επιτυχία ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνίας και νέων τεχνολογιών, οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Η Epsilon Net εκμεταλλεύτηκε την ελαστικότητα του PYLON όταν της ανατέθηκε να σχεδιάσει custom λύσεις που αφορούσαν τον υπολογισμό επιδοτήσεων σε όλα τα πιθανά σενάρια αγοράς και προγραμμάτων. Παράλληλα ζητήθηκε η παρακολούθηση και ο υπολογισμός του αεροχρόνου (Air Time – Φωνητική κλήση) των πελατών καθώς και η εγκατάσταση CRM με στόχο την online παρακολούθηση όλου του κυκλώματος που αφορά προωθητικές ενέργειες, ευκαιρίες πώλησης, προσφορές, καμπάνιες. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνδεσιμότητα με το τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic με σκοπό την άρτια παρακολούθηση των πελατών, την εξοικονόμηση χρόνου απόκρισης και την ευελιξία στην εξυπηρέτηση.

Το έργο της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκε από τη Supervisor και περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1. Εγκατάσταση εφαρμογής PYLON Commercial
2. Συγχρονισμός και Παρακολούθηση οχημάτων
3. Συγχρονισμός και Παρακολούθηση εργασιών
4. Ανάλυση δρομολογίων και πωλήσεων
5. Custom παραμετροποίηση συναλλαγών
6. Σύνδεση προμηθευτών με προϊόντα και πελάτες

Μετά την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω διαδικασιών, η BTS συνεχίζει να διατηρεί τους επιχειρηματικούς της στόχους-αξίες που την χαρακτηρίζουν όπως είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η καινοτομία στην παροχή λύσεων, πάθος για τους πελάτες της, συνεργασία και ομαδικότητα, εξοικονόμηση πόρων, επιχειρηματική αριστεία.




  • Πελάτης: BTS
  • Προϊόν: PYLON Commercial Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Υπηρεσίες
  • Website: δείτε εδώ