Στην Τήνο το PYLON Restaurant

Στην καρδιά της Τήνου, σε ένα μοντέρνο minimal χώρο με θέα στο Αιγαίο, ξεκίνησε φέτος την λειτουργία του το εστιατόριο Kalopsia, με την υπογραφή του διάσημου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη και της ομάδας του! Με έντονο το νησιώτικο στοιχείο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, μέσα από παραδοσιακά προϊόντα και γεύσεις από τις Κυκλάδες.



Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της επιχείρησης αλλά και τα οφέλη της σύγχρονης παραγγελιοληψίας, αναζήτησαν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό, ιδανικό για εστιατόρια και χώρους εστίασης, όπως το PYLON Restaurant της εταιρείας Epsilon Hospitality θυγατρική της Epsilon Net Group of Companies.

Μέσα από μια αυτοματοποιημένη διαδικασία ασύρματης παραγγελιοληψίας, συμβατή με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα της αγοράς, επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα η αποστολή των παραγγελιών στους χώρους παρασκευής, η παρακολούθηση με εξειδικευμένο τρόπο των ειδών της Αποθήκης, των Αγορών και των Πωλήσεων. Η ολοκληρωμένη λειτουργικότητα της εφαρμογής, καλύπτει πλήρως την διαχείριση των τραπεζιών, των κρατήσεων, την αλλαγή σερβιτόρου και βάρδιας με όλους τους τρόπους πληρωμής, ηλεκτρονικής τιμολόγησης και έκδοσης όλων των τύπων παραστατικών.

Η online διασύνδεση του PYLON Restaurant με την back office εφαρμογή, έχει βραβευτεί για την ασφάλεια των συναλλαγών, την ταχύτητα και την αξιοπιστία της μεταφοράς των δεδομένων, σημεία που συμβάλλουν σημαντικά στην βέλτιστη παρακολούθηση και επίβλεψης των αποτελεσμάτων της επιχείρησης.



  • Πελάτης: Kalopsia
  • Προϊόν: PYLON Restaurant
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ