To Pylon Hospitality Suite με το Ammothines στη Νάξο

Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της φιλοξενίας και της απόδρασης, οι Ammothines Cycladic Suites ξεκίνησαν με σκοπό να προσφέρουν μία ολιστική εμπειρία φιλοξενίας, εμπνευσμένη από το ειδυλλιακό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής της Νάξου. Οι Αμμοθίνες, χτισμένες στην παραλία της Πλάκας, στοχεύουν σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής, εξισορροπώντας ανάμεσα στην χάρη της απλότητας και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Η Διοίκηση του Ξενοδοχείου, γνωρίζοντας ότι καρδιά του Ξενοδοχείου βρίσκεται στην σωστή διαχείριση των πόρων, οδηγήθηκε στηv επιλογή του PYLON Hospitality Suite & PYLON Restaurant για την επιτυχημένη αυτοματοποίηση των λειτουργιών της επιχείρησης και την παροχή premium υπηρεσιών στους πελάτες της. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του PYLON Hospitality Suite και συγκεκριμένα του PYLON PMS, οι Ammothines Cycladic Suites θα έχουν πλήρη εικόνα των on-line κρατήσεων από τα κανάλια που συνεργάζονται και ταυτόχρονα θα διαχειρίζονται μέσω της ενοποιημένης πλατφόρμας του PYLON όλα τα δεδομένα που επιθυμούν, όπως: συμβόλαια με πρακτορεία, OTAs, κρατήσεις πελατών, οργάνωση δωματίων, πληρότητες, οικονομικά και στατιστικά στοιχεία, όπως προβλέψεις εσόδων και αποτελέσματα χρήσης, βλάβες, προωθητικές ενέργειες και ενέργειες marketing, ενισχύοντας δυναμικά την εύρυθμη λειτουργία της ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Εκτός από τις λειτουργίες του Front Office, πλήρης έλεγχος και πληροφόρηση θα υπάρχει και στο Back Office του ξενοδοχείου με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των αποτελεσμάτων που ενδιαφέρουν την επιχείρηση, όπως ο έλεγχος της αποθήκης, η διακίνηση των ειδών, τα αποτελέσματα των απογραφών και άλλα.

Παράλληλα, όλα τα σημεία πώλησης (Point of Sales) από την Reception και το Bar Restaurant έως το Pool Bar και τις ξαπλώστες, αναλαμβάνουν τον ρόλο της διαχείρισης των πωλήσεων της επιχείρησης και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων στην πλατφόρμα του PYLON, με την βοήθεια εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας και ανθεκτικής κατασκευής για χρήση ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η εφαρμογή PYLON ενεργώντας αυτόνομα αλλά και συνδυαστικά, συλλέγει πολύτιμα στοιχεία και δεδομένα από όλα τα τμήματα της επιχείρησης, διευκολύνοντας την επίτευξη των επιχειρηματικών αλλά και αναπτυξιακών στόχων της επιχείρησης!

 

  • Πελάτης: Ammothines Cycladic Suites
  • Προϊόν: PYLON Hospitality
  • Κάθετη Αγορά: Φιλοξενία
  • Website: δείτε εδώ