Το PYLON της Epsilon Net «κινεί τα νήματα» με τη Βαρβαρέσος

Η Βαρβαρέσος ΑΕ, με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα στον κλάδο της νηματουργίας συμπορεύεται με το λογισμικό PYLON της Epsilon Net.

Η πλατφόρμα του PYLON ERP καλύπτει όλη την λειτουργία της νηματουργίας παρέχοντας τις απαραίτητες λύσεις για όλα τα τμήματα της επιχείρησης και συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα του Cloud Computing, με την εγκατάσταση του PYLON ERP σε 25 χρήστες. Σημαντική παράμετρος είναι η ενοποίηση των λειτουργικών υποσυστημάτων, εμπορικού, χρηματοοικονομικού, παραγωγής,  γενικής και αναλυτικής λογιστικής με τις λειτουργικότητες του C.R.M., που εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες ώστε να προσφέρει λύσεις στην καθημερινότητα των στελεχών της εταιρίας.

Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής με λειτουργία 24/7 και η αναλυτική παρακολούθηση τους σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη διαχείριση πακέτων συσκευασίας (Package Tracking) παρέχει συνεχή και ακριβή πληροφόρηση για την πορεία της κάθε σύμβασης και ακρίβεια στον προσδιορισμό κόστους παραγωγής. Επίσης συμβάλει στην αποτελεσματική διαχείριση εμπορευμάτων και επιστροφών βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Οι εταιρίες με εξειδικευμένες ανάγκες σε λειτουργίες παραγωγής, ανακαλύπτουν την εύρυθμη λειτουργία και εξοικονόμηση πόρων μέσα από τις προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρει η πρωτοποριακή πλατφόρμα PYLON.  • Πελάτης: Βαρβαρέσος
  • Προϊόν: PYLON ERP Hybrid
  • Κάθετη Αγορά: Παραγωγή
  • Website: δείτε εδώ